Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (2024)

27 januari 2014

 • Rodna
 • Clinique
 • Sminkrecensioner
 • Muse godkänd
 • Vårkollektioner 2014
 • Swatches

PR Sample / Affiliate

Detta gavs till mig av ett varumärke för granskning och jag får en liten provision om du handlar med länkarna i det här inlägget men alla åsikter är mina egna.

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (1)

Clinique Cheek Pop Blush($21) är förmodligen en av de mest förtjusande rougen jag har stött på på senare tid! Dessa söta tusensköna rouge får en lansering våren 2014 i fyra olika nyanser.

De är inte bara söta utan de innehåller fantastiska pigment och en slät konsistens som smälter och appliceras som en dröm.

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (2)


Clinique Cheek Pop Blush
kommer i en genomskinlig kompakt med 0,12 oz rouge. Vid första beröring kommer du att märka att dessa har en mycket slät men ändå tät konsistens. De påminner mig ganska mycket om en isfläck eftersom de har en väldigt smidig konsistens som är tät vid beröring men som lyckas ge vacker färg. Jag var orolig eftersom tät betyder torr men dessa har faktiskt en överraskande konsistens som är ganska pigmenterad med en härlig formula som är lätt att bära som appliceras och smälter lätt ihop med intensiv, dramatisk färg som lönar sig eller renare, mer naturlig färg.

Dessa nyanser kan användas över hela linjen på ett brett utbud av hudtoner och hudtyper. Färg är nästan som en kräm när den en gång applicerats eftersom den ger en sömlös naturlig finish på huden som aldrig fäster vid torrare områden eller accentuerar porerna. Du kan lagra, bygga och leka med dessa hur mycket du vill utan att göra det för mycket. Rouget appliceras enkelt och varje nyans ger en mycket naturlig, hälsosam lyster på kinderna. Det är verkligen en överraskning att ett rouge så här tätt ger så vacker färg, men det gör den verkligen!

Utöver det ljuvliga pigmentet och formeln bär dessa även i en fast tolv timmar utan en touch-up. De tappar inte intensitet och slits länge och hårt!

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (3)

Plommon Pop

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (4)

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (5)

Peach Pop

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (6)

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (7)

Ginger Pop

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (8)

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (9)

Bärpop

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (10)

Bärpop, Plum Pop, Ginger Pop, Peach Pop

Sammantaget är Clinique Cheek Pop Blush en vinnare! Onödigt att säga att dessa vackra rouge ger färg tillsammans med en formula som är i toppklass när det gäller kvalitet, pigment och användarvänlighet!

Om du älskar rouge (eller om du inte gör det) BEHÖVER du dessa!

Älskar dem! Bara en varning att dessa är lika beroendeframkallande som Tarte Amazonian Blush så du kommer troligen VILL ha alla nyanser! Tack gode gud att det bara finns fyra va?!

De finns nu tillgängliga på Cliniques diskar eller hämta dem påNordstrom.comellerSephora.com.

Äger du dem redan?

Dela gärna!

Muse godkänd!

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (11)

Om Musan

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (12)Isabella är bara en genomsnittlig vardagsnörd tjej som inte blandar sin ögonskugga korrekt, bär för mycket rouge och hoppas att hon aldrig hittar sina heliga graalprodukter eftersom hon gillar spänningen i jakten så mycket. Hennes uppdrag är att ge dig superärliga recensioner om smink, hudvård, doft och allt som är skönt. Hon är inte på något sätt expert på ämnet och hon är verkligen inte en supermodell. Men hon brinner för smink och söker likasinnade som gillar pina coladas, fastna i regnet och som tycker om att spendera hundratals dollar på Sephora utan att känna köparens ånger. Om du är den personen, hör gärna av dig och lämna en kommentar eller följ mig vidareFacebook,Instagram,Twitter, ochBloglovin’.

Lämna en kommentar

Denna sida använder Akismet för att minska spam.Lär dig hur din kommentarsdata behandlas.

Kommentarer

 • fancie

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (13)

  Dessa rouge är så snygga! Konsistensen låter verkligen fantastisk också. Jag behöver minst 2 lol

 • Leah

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (14)

  De ser riktigt fina ut!! jag ska deff. kolla upp dem!

 • Tammie

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (15)

  Jag kommer att beställa Peach and Plum ASAP, även om jag troligen kommer att få de andra 2 så småningom (jag hade dem på mitt kort på Sephora, men mitt beslut att skaffa de nyligen omformulerade Meteoriterna fick mig att skära ner flera saker).

  Jag tänkte skaffa en Hourglass en och även om de låter fantastiskt så behöver jag redan en till rouge som jag behöver ett hål i huvudet, och de från Clinique låter som om de är RODEN att få just nu (och verkar inte lika gnistrande som de med timglas att starta). Hoppas jag tog rätt beslut 😀

  • Tammie

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (16)

   *i mitt kort, inte mitt kort 😛

   • Tammie

    Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (17)

    Vagn! Jösses. Kan du säga att jag är redo att åka hem???

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (18)

   Jag tror att du gjorde det 🙂 Jag väntar på mitt timglas och jag känner typ att jag KAN bli besviken på dem, det hoppas jag inte, men de ser lite för mycket ut som produkter jag redan äger (laura geller blush/ milani blush) men håller tummarna för att jag har fel! Plus att klinikerna är sötare och billigare hehe 😀 LOL jag förstår tro mig jag gör så trött kan inte hålla ögonen öppna eller mina fingrar från att göra misstag!

 • Sylirael

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (19)

  Dessa är så vackra, och de låter så underbara att applicera! Till och med en rodnadsfobiker som jag är frestad... (Jag äger vad som verkar som 59 472 läppstift, men bara 2 rodnar)

 • don pon

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (20)

  Du har rätt, jag vill ha alla nyanser!!!

 • Christine

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (21)

  Blush och knubbiga läpppennor är min svaghet! Dessa rouge och de nya Hourglass-rougen finns på min radar. Jag har sett swatches och recensioner av båda och överraskande nog tilltalar dessa Clinique-rouge mig mer än Hourglass-rougen. Jag har redan beställt Nars Final Cut-rouge. Tack för recensionen och för att du matar mitt beroende.

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (22)

   hehe my nöje ;-D

 • Kat

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (23)

  Jag tror verkligen att jag kommer att behöva Peach Pop! Dessa är för söta.

 • breyerchic04

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (24)

  Jag trodde att formulan skulle vara som drömbounce-rousarna. Dessa är helt söta och jag kommer förmodligen att ta en eller två, men de är så söta, hur kan jag egentligen använda dem!?

 • lauren

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (25)

  Jag plockade upp den stora flaskan med den där filosofiska mikroleveranstvätten och ingefära poppade magiskt in i min varukorg 🙂

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (26)

   Jasså?! 😀

 • Kaw plats

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (27)

  Jag vill ha alla fyra! Jag kan inte vänta på att MUFE, HOURGLASS och dessa rouge kommer till min Sephora-butik!!! Vilka läppfärger har du på dig med Ginger Pop och Peach Pop??? Jag gillar dem båda!

 • Iona

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (28)

  Hej Muse, undrar bara om dessa är en kräm till pulverformel? Skulle tjejer med fet hy också kunna använda dessa? xx

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (29)

   dessa är puder iona, fet hud borde ha några problem med dem.

 • Joan

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (30)

  Jag var bara tvungen att beställa alla fyra nyanserna så fort jag såg dem på Cliniques hemsida. Nya Clinique rouge är alldeles försenad. Det var så länge sedan de kom ut med nytt rouge. Jag älskar dessa. Jag har bara burit Ginger Pop och Plum Pop än så länge, men de är verkligen vackra nyanser. Jag var inte säker på att jag skulle gilla Ginger Pop, men det gör jag. Kan inte vänta med att bära Berry Pop och Peach Pop. De flesta nyanserna i det andra Clinique-rouget är antingen på den tråkiga sidan eller för skimrande för mig. Dessa är perfekta. De applicerar verkligen fint, är byggbara och ser väldigt naturliga ut. Bra jobbat Clinique. Nu behöver vi nytt läppglans från Clinique, som en av tjejerna vid en disk sa till mig skulle komma. Tveka inte att köpa dessa.

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (31)

   Joan, kunde inte hålla med mer! Blev lite besviken på skimmer/frost i tidigare Clinique rouge men dessa är gudomliga!

 • Lauren

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (32)

  Jag hämtade Berry Pop igår. Jag behöver verkligen inte mer rouge men den söta förpackningen drog in mig. Jag var såklart tvungen att använda rougen i morse för jag vill inte förstöra den vackra tusenskönan. Jag använde min MAC 168 för att applicera och det krävs verkligen inte mycket för att få vacker färg. Jag tyckte att rouget var förbryllande på ett sätt eftersom det ser ut som ett krämrouge på, även om det inte är en krämprodukt. Den lämnar huden med en riktigt hälsosam lyster. Det påminner mig om min Estee Lauder Gelee rouge men bättre.

 • Dee

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (33)

  Jag måste skaffa dessa! Clinique rouge har tappat mycket attraktionskraft för mig, men dessa ser fantastiska ut.

 • GlamKitty

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (34)

  SÅ exalterad över att prova dessa... speciellt Plum Pop, som ligger i min varukorg nu. 🙂 (Inte för att jag faktiskt BEHÖVER en rouge till – ganska säker på att förvaringen i mitt badrum har mina kinder täckta under det kommande decenniet, lol – men jag är sugen på en vacker färg, och dina prover/prover gör dessa ser ut som potentiellt HG-material!)

 • Nadia

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (35)

  Dessa är så söta!! Bärpop är min favorit på dig 🙂

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (36)

   tack Nadia 🙂

 • Neesha

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (37)

  Jag grott totalt och fick två av dessa (persika och bär). De har inte kommit än, men jag hoppas snart!

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (38)

   säg vad jag tänker när de kommer!

 • Ashley

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (39)

  Älskar alla fyra, bara inte för mig. Jag skulle nog bara se bra ut med två, persikan och ingefäran. Vid närmare eftertanke med lite övning skulle dessa fyra vara bra till vardags. Dessa skulle vara en rolig present till någon.

 • Kelli Wasielewski

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (40)

  Dessa ser härliga ut. De nya Hourglass rougen är fantastiska. Mycket pigmenterade och inget glittrigt eller glittrigt med dem. Jag älskar dem.

 • Pelagius

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (41)

  Hej Muse, de ser bra ut på dig. Ingefära pop ser lite rosa ut. Tack för proverna. Jag fick Plum Pop och jag VET att jag kommer att vilja ha minst en till!!

  • Isabella Muse

   Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (42)

   tack älskling! 🙂 du kan bara inte stanna vid en hehe

 • Sarah

  Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (43)

  Är det möjligt att Ginger- och Peach-proverna blandas ihop i beskrivningen? Kanske är det belysningen men jag äger alla fyra och Peach har definitivt den där touchen av kräsenhet som syns på bilden medan Ginger är varmare. Älskar dem i alla fall! Tack för inlägget.

Clinique Cheek Pop Blush Review & Swatches - Musings of a Muse (2024)

FAQs

Are Clinique blushes good? ›

I find this blush great to use. It goes on very natural, and lasts all day long. Allergy free which is great for some people and I also really like that these are paraben free, I will continue to buy these as long as they are produced.

Is Clinique Cheek Pop a powder? ›

Clinique Cheek Pop is a burst of vibrant yet natural-looking cheek color that looks virtually powderless.

How can I apply the black honey pop blush? ›

That just-pinched look, simply effortless. Swirl colour onto brush and sweep over apples of cheeks. Gently blend colour up towards cheekbones and temple. Reapply to build to desired brightness.

How do you use Clinique blush? ›

For a just-in-from-the-cold flush, swirl onto a fluffy brush and dust onto the apples of your cheeks. If cheekbones yearn to be sleek and contoured, apply blush in an upward diagonal along your cheekbones.

What color blush makes you look younger? ›

"The key to looking fresh is using a cream blush—it's more blendable," Brooke says. Warm shades with a hint of pink or rose gold in them work best for most skin tones.

What color blush give you the most youthful look? ›

Blush is the key to a youthful glowing look
 • For fair skin: Petal pink is the most natural choice for people with alabaster skin.
 • For olive skin: Those with warmer complexions should stick to subtle coral, soft mauve and pale plum.

Does powder blush look cakey? ›

Powder makeup, particularly foundation, bronzer, and blush, can have a way of making your skin look dry and cakey. If your goal is radiant, natural-looking skin that's got a youthful boost, liquid is a secret weapon to start wielding, stat.

What is the difference between blush and powder? ›

"Powder is usually the best option for those who prefer a full coverage base and want more control of product placement and a matte finish, cream blush is an easier option if you're often applying makeup on the go as you can easily do so with your fingers, and a stain is great for all-day wear, and/or activities where ...

Is Clinique Cheek Pop shimmery? ›

It\'s not shimmery, but through some Clinique witchcraft gives my skin this lit from within glow.

Do you apply blush before or after foundation? ›

If you are using foundation and concealer, apply those products to your face before adding blush.

Do you put foundation or cream blush first? ›

Before applying your liquid or cream blush, be sure to prep your skin first. "If that's foundation for you or if that's just spot concealing, whatever that is, get your foundation or get your skin where you want it to be first and then apply blush over it," Milan says.

Which company is best for blush on? ›

Best Blush Brands
 • MAC.
 • Sugar.
 • Colorbar.
 • Coloressence.
 • Wet n Wild.
 • Lakme.
 • Maybelline.
 • L'Oreal Paris.
Nov 28, 2022

Is Clinique high quality? ›

Clinique has a rating of 4.23 stars from 252 reviews, indicating that most customers are generally satisfied with their purchases. Reviewers satisfied with Clinique most frequently mention skin care, high quality, and long time.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5314

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.